Maribor: Policija je sporočila nove ugotovitve o nesreči na tirih pri Mlinski ulici

M.R.
29.03.2023 13:21

Policija je poslala dodatna pojasnila o nesreči na železniških tirih ob Mlinski ulici v Mariboru, v kateri je bil huje poškodovan najstnik. Ugotovila je, da se je nesreča zgodila ob nedovoljenem gibanju v neposredni bližini tirov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Prizorišče nesreče na tirih v Mariboru, ki se je zgodila v prvi polovici tega meseca.
Vesna Lovrec

Poročali smo že, da je vlak v bližini dvoetažnega mostu trčil v dečka, zaradi česar je bilo njegovo življenje ogroženo. Kriminalisti so zdaj ugotovili, da nesreča ni bila posledica odgovornosti tretje osebe oziroma posledica kaznivega dejanja.

Zoper dve mladoletni osebi bodo zaradi nedovoljenega gibanja v bližini tirov podali obdolžilni predlog prekrškovnemu organu. O dogodku bodo policisti obvestili tožilstvo in tudi center za socialno delo. 

Policisti še poudarjajo, da redno opravljajo kontrole na območju železniške postaje kot tudi na območju, kjer večkrat prihaja do prepovedanega prehajanja tirov oziroma zadrževanja na železniškem območju. V zvezi s tem so v preteklosti že podali več obdolžilnih predlogov drugemu prekrškovnemu organu.

"Z omenjenimi aktivnostmi bomo nadaljevali tudi v prihodnje," so napovedali. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta