Mariborski policisti zaradi nedovoljenih prehodov meje prijeli več tujcev

STA, M.D.
29.05.2022 10:55

Na območju Policijske postaje Gorišnica so tako prijeli 26 tujcev, predvsem državljanov Pakistana in Indije, na območju Policijske postaje postaje Podlehnik pa devet tujcev, večinoma državljanov Bangladeša.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Kot so danes sporočili iz PU Maribor, so pri nedovoljenem prehodu državne meje na območju postaje Gorišnica prijeli 15 državljanov Pakistana, devet državljanov Indije in njihovega domnevnega vodnika, državljana Turčije. Zadevo še obravnavajo, so dodali.

Na območju postaje Podlehnik so medtem pri nedovoljenem prehodu prijeli osem državljanov Bangladeša in domnevnega vodnika, državljana Poljske. Tudi to zadevo še obravnavajo.

So pa policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe Maribor v soboto na območju postaje Gorišnica ločeno prijeli tudi dva državljana Avstrije in dva državljana Nemčije, ki so državno mejo prestopili izven mejnega prehoda. Vsem so izrekli ukrep po zakonu o nadzoru državne meje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta