Na Obali se je smrtno ponesrečil motorist, pri Ribnici mopedist

ČK
20.04.2020 07:12

V Izoli je včeraj okoli 14.45 pri zavijanju v levo voznik avtomobila zaprl pot 39-letnemu motoristu. Ta je padel in se tako hudo poškodoval, da je kasneje v bolnišnici umrl. Tri ure kasneje se je smrtna nesreča zgodila pri Ribnici. V njej je umrl 50-letni mopedist.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Na cesti v okolici bolnišnice v Izoli se je včeraj popoldne smrtno ponesrečil 39-letni motorist. Nesreča se je zgodila okoli 14.45, povzročil pa jo je leto mlajši voznik osebnega avtomobila, ki je vozil iz smeri bolnišnice proti Polju. Ko je pripeljal do križišča, je pri zavijanju levo na makadamsko cesto zaprl pot prednost motoristu. Ta je kljub zaviranju padel po cesti in trčil v bok avtomobila. Zaradi hudih poškodb je bil odpeljal v Splošno bolnišnico Izola, kjer pa mu življenja niso mogli rešiti. Tri ure kasneje se je prometna nesreča s smrtnim izidom zgodila v naselju Žlebič pri Ribnici. V njej je umrl 50-letni mopedist, ki je med vožnjo skozi naselje zaradi prevelike hitrosti v ovinku zapeljal na bankino, nakar ga je odneslo po travnati nabrežini, kjer je s stopalko na mopedu trčil v betonski jašek in padel. Moški se je pri padcu tako hudo poškodoval, da je umrl na kraju nesreče.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta