Nadaljuje se iskanje 20-letnika iz Vuzenice, starša pozivata sina: "Vid, vrni se domov!"

Jasmina Detela Jasmina Detela
20.04.2021 14:55
Minil je že skoraj en teden, odkar so nazadnje videli 20-letnega Vida Sekolovnika.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pogrešani Vid Sekolovnik.
PUCelje

Obupana starša 20-letnega Vida Sekolovnika iz Vuzenice, ki je pogrešan od srede, 14. aprila, še vedno čakata, da se njun sin vrne domov.

Oče Ivan in mama Jožica sinu sporočata, da je doma vedno dobrodošel. "Morda se boji priti nazaj zaradi reševalne akcije, ki je stekla, ko je izginil. Vseeno lahko pride domov, nič naj ga to ne skrbi, nismo slabe volje zaradi tega. Le da je živ, prosim, vrni se domov," ga pozivata starša, ki ne razumeta kako to, da je sin odšel od doma, saj so se dobro razumeli. Vsak dan ga ob pomoči sorodnikov in znancev tudi iščeta v domači Vuzenici in bližnji okolici.

Vid je visok okoli 170 centimetrov. Je vitke postave in ima na paž pristrižene rjave lase. Vse, ki bi ga opazili, policija prosi, da to sporočijo na telefonsko številko Policijske postaje Radlje ob Dravi (02) 887 06 00, na telefonsko številko 113 oziroma na anonimno številko policije 080 12 00. Lahko pa pokličejo tudi fantova starša na telefonsko število 070 806 530 (Jožica) ali 051 805 129 (Ivan).

Pri Policijski upravi Celje so povedali, da nadaljujejo z iskalno akcijo. Ta je sicer v pristojnosti radeljske policijske postaje. Tamkajšnji komandir Tomaž Golob je povedal, da so danes pregledali obrežje reke Drave do Hidroelektrarne Vuhred. Nadaljevanje iskanja je predvideno za četrtek, ko bodo gasilci s sonarjem preiskali dno reke Drave, začeli bodo pri Hidroelektrarni Vuzenica. "Nismo povsem izključili, da bi lahko bil kje drugje, preverjamo mesta, ki so nam jih posredovali svojci, in tudi tista, kjer sami sumimo, da bi se lahko nahajal. Če do konca tedna ne bomo uspešni, bomo v soboto v sodelovanju s potapljači in gasilci izvedli obsežno potapljaško akcijo na reki Dravi," je povedal komandir.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta