Občan grozil, da bo uporabil strelno orožje, med posredovanjem policije si je vzel življenje

STA, Va
27.10.2022 13:27

V. d. generalnega direktorja policije Boštjan Lindav je imenoval komisijo, ki bo preiskala okoliščine včerajšnjega varnostnega dogodka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Policija

V sredo je v zgodnjih večernih urah v enem od naselij v Novi Gorici prišlo do streljanja med policisti in občanom, ki je po telefonu grozil, da bo uporabil strelno orožje. Policisti so intervenirali in prav tako uporabili strelno orožje, v času intervencije pa si je občan vzel življenje, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Ogled kraja dogodka je prevzel preiskovalni sodnik Okrožnega sodišča v Novi Gorici, o varnostnem dogodku je bilo obveščeno tudi Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

V. d. generalnega direktorja policije Boštjan Lindav je imenoval komisijo, ki bo preiskala vse okoliščine varnostnega dogodka. Policisti in kriminalisti še naprej zbirajo obvestila zaradi razjasnitve vseh okoliščin, piše v sporočilu za javnost. Preiskovalna dejanja še potekajo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta