Pogrešanega našli mrtvega, bil je žrtev kaznivega dejanja

Elizabeta Planinšič Elizabeta Planinšič
26.10.2022 10:44

Smrt 49-letnika naj bi bila posledica prometne nesreče, voznik, ki ga je zbil, je pobegnil, a so ga policisti že izsledili.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Moški je bil najden mrtev na območju Karteljevega. 
Sašo Bizjak

Policisti so včeraj na območju Karteljevega v iskalni akciji našli pogrešanega 49-letnega moškega, ki so ga iskali od minule nedelje. Pogrešani je bil najden mrtev, ugotovljeno pa je bilo, da je bil žrtev kaznivega dejanja.

Po neuradnih podatkih naj bi bil moški umrl že v petek, njegova smrt pa naj bi bila posledica trčenja. Kot so objavili na spletni strani policije, je v petek okoli 22. ure 33-letni voznik vozil osebni avtomobil po regionalni cesti iz smeri Trebnjega proti Novemu mestu. "Ko je z vozilom pripeljal iz naselja Gorenje Kamenje, je zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča, po katerem je tedaj pravilno po svoji strani v smeri Trebnjega hodil 49-letni pešec, s sprednjim desnim delom vozila trčil v desni bok pešca, ki je nato obležal na brežini pod cesto. Pešec je utrpel tako hude poškodbe, da je umrl na kraju nesreče. Po trčenju je voznik odpeljal naprej, ne da bi bil poškodovanemu v prometni nesreči nudil pomoč," piše policija. Voznika, ki je pobegnil s kraja nesreče, so policisti že izsledili.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta