Policija išče 50-letnika iz Novega mesta, ki je šel popoldne veslat na Krko

M.R.
21.02.2023 08:20

Od včeraj popoldne je pogrešan 50-letni Rok Dobravc iz Drske v Novem mestu, ki se je odpravil veslat s kajakom na reko Krko.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pogrešani Rok Dobravc
Pu Novo Mesto

Običajno je kajak naložil na voziček in ga peljal do vstopnega mesta v Irči vasi, od koder je največkrat veslal v smeri proti Ločni. Policisti so bili o njegovem pogrešanju obveščeni malo pred 21. uro in so ga takoj začeli iskati. Vključen je bil tudi policijski helikopter, so sporočili z novomeške policijske uprave. 

Poleg tega so pri iskanju pomagali tudi gasilci, ki so s čolnom pregledovali reko Krko. Pogrešanega niso našli, iskanje pa danes nadaljujejo. 

Policisti peš pregledujejo oba bregova Krke, pri iskanju sodelujejo tudi vodniki službenih psov. Ponovno bodo pregledovali območje s pomočjo policijskega helikopterja in drona. Pri iskanju bodo tudi danes sodelovali gasilci s čolnom.

Vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešanem, ali pa morda opazili kanu, prosijo, da to takoj sporočijo na številko 113. Prosijo, da se oglasijo tudi tisti, ki so ga včeraj opazili med veslanjem po Krki.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta