Policija prosi za pomoč: V prometni nesreči blizu Izlak zgodaj zjutraj umrl 22-letnik

Gr.G.
02.05.2021 12:20
Voznik je trčil v pešca, ki je dobil tako hude poškodbe, da je na kraju nesreče umrl.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Danes zjutraj, nekaj po 5. uri, se v kraju Orehovica zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in pešec, ki je izgubil življenje. Po do zdaj znanih podatkih je 22-letni pešec hodil po napačni strani ceste ter nenadoma stopil pred vozilo 36-letnega voznika, ki je peljal iz smeri Izlak proti Trojanam, so sporočili s PU Ljubljana. 

Voznik je trčil v pešca, ki je dobil tako hude poškodbe, da je na kraju nesreče umrl. Policisti so skupaj z dežurno preiskovalno sodnico in državno tožilko opravili ogled kraja nesreče in nadaljujejo z ugotavljanjem vseh okoliščin. Po vseh znanih dejstvih bodo o nesreči obvestili pristojno državno tožilstvo.

Ker so policisti ugotovili, da je neposredno pred prometno nesrečo iz smeri Trojan proti Izlakam pripeljal voznik ali voznica osebnega avtomobila, ki je udeležencu prometne nesreče večkrat posvetil s snopom dolgih luči, zaradi razjasnitve okoliščin naprošajo omenjenega voznika oziroma voznico, da pokliče na telefonsko številko 113 ali Postajo prometne policije Ljubljana, Grič št. 56, na telefonsko številko 01 583 88.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta