Policisti prijeli voznika, ki je bil vidno alkoholizaran, pred tem pa povzročil štiri nesreče

M.R.
23.09.2022 09:03

Novomeški policisti so včeraj prijeli voznika, ki je povzročil štiri prometne nesreče in s kraja vsake nesreče pobegnil.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Robert Balen

Okoli 17.30 so policiste obvestili, da naj bi voznik terenskega vozila na Novem trgu v Novem mestu najprej trčil v parkirano osebno vozilo in odpeljal s kraja. Policisti so se odzvali in na Šegovi ulici izsledili avtomobil in voznika, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti.

54-letnik je preizkus z alkotestom odklonil, zato so mu odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Pri tem so ugotovili, da je na Novem trgu trčil v dve parkirani vozili, nato je vožnjo nadaljeval proti Westrovi ulici, kjer je zaradi premajhne bočne razdalje trčil v avtomobil voznice, ki je ustavila pred križiščem. Tudi tokrat je nadaljeval z vožnjo do parkirišča na Šegovi ulici, kjer je zaradi nepravilnega premika trčil v še eno parkirano vozilo.

Policisti bodo z ugotovljenimi dejstvi seznanili sodišče, ki bo odločalo o odgovornosti voznika.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta