Policisti zbirajo informacije o petkovem streljanju v središču Ljubljane, na kraju dogodka našli tulce. Kaj pa osumljenec?

A.L., STA
22.05.2021 09:26
Policisti nadaljujejo z zbiranjem informacij o petkovem streljanju na Križevniški ulici v Ljubljani. Po ogledu in zbiranju obvestil so na kraju dogodka našli tulce in preverjajo, za kakšno vrsto orožja je šlo. Osumljenec še ni znan, so sporočili iz Policijske uprave Ljubljana.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

V petek okoli 21. ure so policisti na Križevniški ulici zaznali poke, o čemer jih je obvestil tudi občan. Nekateri mediji so poročali, da je šlo za približno šest strelov, česar policija sicer ni potrdila, v dogodku pa po zdaj zbranih informacijah ni bil nihče poškodovan.

TV Slovenija je medtem v petek zvečer poročala, da so streli odjeknili v neposredni bližini Mini teatra, kjer je potekala predstava, in judovskega kulturnega centra. V času dogodka je na ulici zavladala panika.

Danes so z ljubljanske policijske uprave sporočili, da okoliščine dogodka še preverjajo in nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti. O vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta