Ponoči pijan prišel na bencinsko črpalko, zahteval alkohol, potem pa grozil z nožem

Vanessa Čokl
06.10.2021 12:24
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična. 
Andrej Petelinšek

Policisti so ponoči obravnavali 56-letnika iz Sežane, ki je na bencinskem servisu Fernetiči-jug pod vplivom alkohola grozil zaposlenim, ker mu niso hoteli prodati alkoholnih pijač. Med drugim je potegnil večji nož in ga zapičil v tipkovnico. Policisti so ga nato neodzivnega izsledili v avtomobilu na črpalki Fernetiči-sever ter ga prepeljali v bolnišnico.

Moški je na bencinski servis vstopil okoli 4. ure, in ko so mu zavrnili prodajo alkohola, je začel odpirati razne čokolade, nato pa je s pijačo polil tipkovnico na prodajnem mestu, potegnil večji nož in ga zapičil v tipkovnico, nato pa odšel, so sporočili iz Policijske uprave Koper.

Moški je na bencinski servis prišel v družbi še enega moškega, ki je tudi vozil osebni avto. Najprej je poškodoval vitrino, v kateri so bili reklamni prodajni artikli - noži ter vzel večji nož in ga kasneje tudi uporabil.

Zoper Sežančana sledita hitri postopek zaradi kršitve zakona o varstvu javnega reda in miru ter kazenska ovadba.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta