Poskus uboja v Kopru: 29-letnico davil in pretepal, ta se je poskušala braniti z nožem

A.L.
14.07.2023 10:39

Za kaznivo dejanje uboja je zagrožena zaporna kazen od petih do petnajstih let.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Kriminalisti Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Koper in policisti policijske postaje Koper so 11. julija v jutranjih urah v okolici Kopra posredovali zaradi spora med bivšima partnerjema. Verbalen spor med njima je prerasel v fizični obračun.  Ugotovili so, da je 34-letni moški v skupnem stanovanju fizično napadel 29-letno bivšo partnerko, jo pretepal in davil.

Ženska se je uspela iztrgati iz prijema in se poskušala pred napadom ubraniti z nožem. Pri tem ga je porezala po roki. Intenziteta fizičnega napada osumljenega 34-letnega moškega je bila tako velika in napad tako brutalen, da je podan utemeljen sum, da je moški z davljenjem poskušal vzeti življenje bivši partnerki.

Isti dan so osumljencu odvzeli prostost in odredili pridržanje. Osumljeni je bil po vseh zbranih obvestilih in dokazih s kazensko ovadbo priveden na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča v Kopru, ki je zoper njega odredil pripor.

Za kaznivo dejanje uboja je zagrožena zaporna kazen od petih do petnajstih let.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta