Roparja na Pobrežju pobrala denar, roparju v Poljčanah pa je občan prekrižal načrte

Le.V.
24.05.2022 11:23

Na območju mariborske policijske uprave je bil ponedeljek dan za roparje. Dva sta si za tarčo izbrala trgovino na Pobrežju, eden v Poljčanah. Policisti storilce še iščejo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Policisti mariborske policijske uprave iščejo storilca, ki sta v ponedeljek okoli 19.45 vstopila v trgovino na Pobrežju in se lotila prodajalke. Eden izmed njiju ji je zagrozil z nožem in jo potisnil tako, da je padla. Moški je iz blagajne pobral večjo vsoto gotovine, nakar je skupaj s sostorilcem zbežal proti pokopališču. Po doslej znanih informacijah sta roparje suhe postave, visoka med 175 in 180 centimetri. Eden je nosil rdeče hlače in rdečo jopico, čez glavo je imel poveznjeno rumeno kapuco, drugi je bil oblečen v sive, športne hlače in rdečo jakno z rdečo kapuco.

Še en poskus ropa se je zgodil v prodajalni v Poljčanah. Zgodilo se je okoli 17.15. Moški je v prodajalno vstopil oborožen in zahteval denar, nakar ga je pri njegovi nameri zmotil moški, ki je vstopil v prostor in ga pregnal. Po opisu očividcev je storilec star okoli 30 let, visok je 170 centimetrov, črnih kratkih las, oblečen je bil v črna športna občila, obut je bil v modre športne copate z belim podplatom, nosil je sončna očala in medicinsko masko.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta