Sprevrženo na Murterju: Na plažah vse več moških, ki se pred ženskami javno otipavajo

06.10.2021 09:56
Vse več kopalk z javnostjo deli neprijetne zgodbe o tem, kako so jim ekshibicionisti pokvarili počitnice.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična. 
Profimedia

Vse več je tistih, ki po obisku priljubljenega hrvaškega otoka Murter z javnostjo delijo zgodbe o tem, kako so njihove počitnice skalili ekshibicionisti, ki se javno samozadovoljujejo. Kopalka je za morski.hr povedala, da je tam večkrat doživela neprijetno srečanje, saj naj bi po osamljenih plažah hodili "spolni napadalci". Ti naj bi na muho vzeli ženske, ki se nekoliko odmaknejo od množic in se sončijo same. V pismu, ki ga je poslala portalu, piše, da nadlegovanja trajajo že vrsto let, šlo naj bi za domačine, ki se sprehajajo po plažah in iščejo ženske, pred katerimi se nato samozadovoljujejo. Piše, da so se nekatere kopalke nanje navadile, kar se ji ne zdi prav. 

Profimedia

Sama je nedavno ležala na plaži, ko se je blizu nje ulegel moški, se slekel do golega in začel brez sramu masturbirati. Ko je končal, je odšel, a se je v manj kot pol ure pojavil naslednji. Počutila se je, kot bi doživela posilstvo. Ženske poziva, naj stopijo skupaj in prekinejo te vulgarne prizore, saj situacija, ko si ženska sama ne upa na plažo, ni normalna. Početje je tudi prijavila policiji. Nadlegovanje prenaša že leta, eden zadnjih poletnih vikendov pa je bil kapljica čez rob, ko se je izkazalo, da moški javno masturbirajo tudi izven sezone. 

Profimedia

"Nekaj ​​dni je obiskoval ženske in pare, se sončil dva metra stran in razkazoval svoje genitalije," se spominja neka druga ženska, ki jo je izpoved prve opogumila, da je tudi sama z javnostjo delila svojo zgodbo. Minuli vikend je na plaži bila s svojo dveletno hčerko: "Fant ima oslovske genitalije z nekakšnim obročkom in nenehno se jih dotika. Tudi hčerka se je začudila, pokomentirala je situacijo, moški pa se je samo nasmehnil."

Oglasilo se je še več žensk, ki potrjujejo, da moški razumejo hrvaško, ni pa nujno, da gre za otočane. Ženske lokalne oblasti pozivajo, naj ukrepajo in masturbante preženejo s plaž nazaj med štiri stene. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta