Tatove policisti prijeli še isti dan

ČK
24.03.2020 10:24
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Policisti sumijo, da je drzni tat ukradel tudi skiro, zato lastnika pozivajo, naj se oglasi na Policijski postaji Kranj.
Pu Kranj

Vsem trem Gorenjcem, ki so včeraj pomislili na to, da priložnost dela tatu, je odklenkalo še isti dan. Kranjski policisti so v ponedeljek obravnavali tri tatvine in vse storilce so prijeli. Sredi popoldneva je moški na javnem kraju v Kranju na skiroju pridrvel proti starejši občanki in ji poskušal z rok iztrgati torbico. To je opazil drug občan in tatu preprečil krajo. Močno ga je zagrabil, vmes poklical na 113 in storilca zadrževal do prihoda policije. Policisti bodo tata ovadili, sumijo pa tudi, da je ukradel skiro (na fotografiji), zato so mu ga zasegli. Hranijo ga na Policijski postaji Kranj in lastnika pozivajo, naj pride ponj. V drugem primeru so varnostniki pri izhodu iz trgovine zalotili dve osebi, ki sta poskušali oditi z ukradenimi parfumi v skupni vrednosti okoli 600 evrov. En od varnostnikov je storilca zadržal do prihoda policije. Pozno zvečer so policiste poklicali tudi tatvine na bencinskem servisu. Storilec jim je ukradel sredstva za gorenje. Policisti so v bližini našli gorilni gel, hitro pa so izsledili tudi osumljenca, ki so ga v preteklosti policisti že obravnavali zaradi suma podtikanja ognja na zabojnikih za smeti in tudi zaradi že več tatvin.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta