Umrla 13-letna igralska zvezda Brodwaya, pogreba se je udeležilo več kot tisoč ljudi

A.L.
12.11.2019 09:57

Igralstvo je bilo njena velika strast.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Zaradi zapletov pri astmatičnem napadu je umrla mlada, komaj 13-letna igralka z Brodwaya, Laurel Griggs, poročajo tuji mediji. Njen oče je za CNN povedal, da je Griggsova 5. novembra nenadoma umrla v New Yorku, njenega pogreba pa se je udeležilo več kot tisoč ljudi. Pokojna igralka je na Brodwayu debitirala pri šestih letih, ko je odigrala vlogo Polly v filmu Mačka na vroči pločevinasti strehi ob boku Scarlett Johansson. Od takrat je sodelovala v več kot 1000 brodwayskih predstavah.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B3ANUM9ldgX/{/instagram}
13-letnica je izkušnje z javnim nastopanjem nabirala tudi izven brodwayskih odrov. Nastopila je namreč v več reklamah in TV serijah ter igrala hčerko enega glavnih junakov v filmu Woodyja Allena iz leta 2016 "Kavarniška gospoda". Nastopila je tudi v dveh epizodah priljubljene oddaje Saturday Night Live.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BzQ4oR7l3gq/{/instagram}
Njen oče Andrew je medijem po smrti dejal, da je bilo igralstvo njena velika strast. "Oče, takšne priložnosti ne dobi vsak," je odgovorila, kadar ji je ta svetoval, naj se malce sprosti od nenehnih vaj. Andrew Griggs je kasneje še povedal, da izjemno ceni vso podporo, ki jo je družina prejela v dneh po smrti mlade igralke. Poklonili so se ji tudi v gledališču na Brodwayu.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bk1B_tCFyaq/{/instagram}
Mlada Laurell se je z astmo soočala zadnji dve leti. V zadnjem obdobju je bilo njeno zdravstveno stanje dobro, oče jo je redno vozil na preglede. A minuli torek je 13-letnica doživela hud napad, zaradi katerega so jo starši odpeljali v bolnišnico. Po dveh urah je igralka doživela srčni napad in umrla. 
{embed_youtube}https://youtu.be/Q-8aaZSqYgQ{/embed_youtube}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta