Ustavili 61-letnika, ki ne bi smel voziti, a je pokazal gansko vozniško dovoljenje

M.R.
11.03.2024 14:32

Policisti koprske uprave so minuli konec tedna ustavili voznika, ki ne bi smel voziti, saj ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja, poleg njega pa še dva alkoholizirana voznika, en je vozil pod vplivom mamil.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Policija
Robert Balen

Koprski policisti so v petek dopoldne ustavili 61-letnega voznika, ki mu je bilo v preteklosti izrečeno prenehanje veljavnosti vozniškega dovoljenja.

A policistom je vseeno pokazal vozniško dovoljenje, ki ga je izdala Gana. Policisti so ugotovili, da je ponarejeno, zato so mu ga zasegli, prav tako so zasegli vozilo.

Proti njemu bodo vložili obdolžilni predlog in kazensko ovadbo. 

V začetku petkovega popoldneva so v Izoli ustavili 41-letnika, ki je vozil osebno vozilo. Policisti so opravili hitri test na droge, ki je bil pozitiven na kokain in benzodiazepin. Odredili so mu strokovni pregled, sledi pa še obdolžilni predlog.  

Poleg tega so v soboto ob 2. uri na Ulici 15. maja v Kopru ustavili 50-letnega voznika osebnega avtomobila. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je imel v litru izdihanega zraka 0,86 miligrama alkohola. V nedeljo pa so policisti PU Koper v Sežani ustavili 55-letnika, ki je prav tako vozil pod vplivom alkohola. V litru izdihanega zraka je imel 0,69 miligrama alkohola.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta