V požaru v Šentvidu gorelo skladišče dveh podjetij, škode je za več sto tisoč evrov

M.R.
28.10.2022 08:44

V včerajšnjem požaru v Šentvidu, kjer je zagorelo malo po 18. uri, je nastalo za več sto tisoč evrov škode, je danes sporočila ljubljanska policijska uprava. Poškodovan ni bil nihče.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Objekt, ki je zagorel včeraj, se nahaja v nesporedni bližini skladišča, ki je gorel lani.
Facebook/gasilska Brigada Ljubljana

Zagorelo je namreč v skladišču, velikem približno 2000 kvadratnih metrov v Plemljevi ulici v Ljubljani. Vzrok požara še ni znan, danes dopoldne pa bodo policisti in kriminalisti začeli ogled požarišča. 

Ko je zagorelo v objektu, ki ga sicer uporabljata dve podjetji, po do zdaj znanih podatkih ni bilo nikogar. Požar so pogasili gasilci ljubljanske gasilske brigade in 12 prostovoljnih gasilskih društev sektorja Zahod Gasilske zveze Ljubljana, so zapisali na spletni strani uprave za zaščito in reševanje. 

Zgorelo je okoli 300 kvadratnih metrov notranjih prostorov vključno z vsemi stroji in napravami ter približno 100 kvadratnih metrov ostrešja. Gasilci so uspeli obvarovati sosednje industrijske objekte. So pa morali med intervencijo ustaviti železniški promet na relaciji Vižmarje–Medvode.

Skladišče se nahaja v neposredni bližini objekta, ki je gorel lani, pri čemer je nastala večmilijonska škoda, so še sporočili s PU Ljubljana.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta