V stanovanju v Trstu našli truplo. Ženska je bila mrtva že več let

STA, ČK
30.03.2022 13:22

Na kuhinjski mizi so našli živila, ki se jim je rok uporabe iztekel leta 2018.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Trst
Profimedia

V nekem stanovanju v Trstu v Italiji so socialni delavci našli mumificirano truplo upokojenke, ki je po prvih ugotovitvah umrla pred več leti.

Na kuhinjski mizi so našli živila, ki se jim je rok uporabe iztekel leta 2018. Ob truplu ženske, rojene leta 1933, so našli še mrtvo mačko, poročajo italijanski mediji.

Truplo bi v stanovanju verjetno neopaženo ostalo še leta, če ne bi bili socialni delavci dobili naloge, da preverijo, ali je upokojenka še živa. Pokojna je namreč imela sestro, s katero nista bili v stiku, drugih sorodnikov pa ne.

Avstrijska tiskovna agencija APA je ob tem spomnila, da so februarja letos v hiši v bližini jezera Como na severu Italije našli truplo 70-letnice, ki je bila mrtva že najmanj dve leti in pol. Živela je sama, od septembra 2019 pa je ni videl nihče. Gasilci so razpadajoče truplo našli v fotelju v dnevni sobi. Umrla naj bi bila zaradi srčnega infarkta.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta