Velenje: Zaradi dolžniško upniških razmerij je 33-letnik z nožem zabodel tri leta starejšega moškega

Le.V.
30.01.2022 11:15

V petek se je v Velenju zgodil poskus uboja. 33-letnik je zabodel 36-letnega moškega. Hudo ranjenega je pred napadalcem rešil sosed. Osumljenega poskua uboja so policisti prijeli. Danes ga bodo privedli pred preiskovalnega sodnika.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Celjski kriminalisti se ukvarjajo z novim poskusom uboja. Zgodil se je v petek v večernih urah, v stanovanjskem bloku v Velenju. O dogajanju ni znanih prav veliko podrobnosti. Tiskovna predstavnica celjske policijske uprave Milena Trbulin je sporočila, da je 33-letni osumljenec prišel do stanovanja 33-letnika in da sta se moška sprla zaradi dolžniško-upniških razmerij. 33-letnik je izvlekel nož in 36-letnika zabodel.

Dogajanje je opazil sosed, ki je uspel poškodovanega povleči v svoje stanovanje. Osumljeni z napadom ni hotel odnehati. Poskušal je vstopiti v stanovanje očividca, kar mu sicer ni uspelo, je pa z nožem poškodoval vhodna vrata stanovanja. Hudo ranjenega moškega so z reševalnim vozilom odpeljali v Splošno bolnišnico Celje, kjer je ostal na zdravljenju. Policisti so osumljenemu poskusa uboja kmalu po dejanju odvzeli prostost. Po besedah Trbulinove ga bodo že danes privedli pred preiskovalnega sodnika.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta