(VIDEO) V hudi prometni nesreči umrli trije mladi moški: Najstarejši bi v kratkem praznoval 30. rojstni dan

STA, M.R.
11.09.2023 09:02

Sinoči se je med Orehovcem in Guščerovcem na Hrvaškem zgodila huda prometna nesreča, v kateri so umrli trije mladi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Okoli 22.15 je po poročanju hrvaških medijev njihov avtomobil audi A3 z registrskimi oznakami iz Križevca na križišču zaneslo s ceste v kanal, pri tem pa je trčilo v podporni zid mostu. Policija je ugotovila, da je bila vzrok za nesrečo prehitra vožnja. 

Pri tem je iz avtomobila vrglo ven tri moške, stare 22, 26 in 29 let. Vsi trije so umrli na kraju nesreče. Okoliščine pa še preiskujejo kriminalisti. Trupla so odpeljali na oddelek za patologijo bolnišnice v Bjelovarju, kjer bodo verjetno opravili obdukcijo. Cesta je bila zaradi nesreče zaprta vse do 4.30. 

Spletni portal Podravski je danes zapisal, da naj bi bili vsi trije moški z območja Kalnika. Dva naj bi bila iz kraja Borje, eden pa prav iz Kalnika. Za volanom naj bi bil v času nesreče najmlajši med njimi. Podravski še piše, da sta na istem mestu pred desetimi leti v nesreči umrla brat iz sestra, prav tako doma  iz Kalnika.

Najstarejši bi v kratkem praznoval 30. rojstni dan

Stric najstarejšega pokojnika je povedal, da je bila trojica na pijači. "Moj nečak bi moral 25. septembra slaviti 30. rojstni dan, zabavo je že pripravljal, zdaj pa ga ni več," je povedal za portal Podravski. Meščani Borja, ki so poznali dva pokojna, so o njiju povedali veliko dobrega. "Hodila sta v službo, bila sta dobra, pridna ... Eden je delal v trgovskem centru, drugi je bil mehanik v Čakovcu, bila sta prijatelja in se družila," je za Podravski povedala domačinka. Eden izmed njiju naj bi se uril za gasilca. "To je velika tragedija, fanta sta bila mlada, ljuba, česa takega ne pomnim," pa je povedal drugi domačin.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta