Začelo se je kot šala, končalo kot tragedija: Na Hrvaškem ženski propeler zagrabil nogo, zaradi česar je ostala brez nje

A.L.
24.07.2024 13:53

Ponesrečenki so takoj pomagali ljudje v bližini.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

V bližini otočka Arta Mala se je včeraj zgodila nesreča, v kateri je ženska izgubila nogo, neuradno poroča Dnevnik.hr. Šibeniško-kninska policijska uprava je obvestilo o dogodku prejela okoli 17. ure, hudo poškodovano so jo naposled odpeljali do zadrske bolnišnice.

Zdravniki so jo nemudoma operirali, še vedno pa ostaja na zdravljenju v bolnišnici. Nediljko Jović, pomočnik direktorja zadrske bolnišnice za kakovost, je za hrvaške medije dejal, da je ženska izgubila ogromno krvi, zato je njeno preživetje označil kot čudež. Da so jo prepeljali od kraja nesreče do bolnice, je trajalo približno eno uro.

Do nesreče je prišlo, ko je ladijski propeler ujel njeno nogo. Skupina prijateljev se je zabavala na čolnu, s katerega so skakali v morje. V nekem trenutku je ženska skočila, eden od članov skupine pa se je pošalil, da bo odšel in jo pustil tam. V tistem trenutku je prižgal čoln, propeler pa je zagrabil njeno nogo in jo prerezal nad kolenom. 

Ponesrečenki so takoj pomagali ljudje v bližini, ki so skočili v morje, da bi jo rešili.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta