(FOTO) Dekoracija, ki steni daje karakter

J. M.
09.02.2024 04:00

S tapetami lahko v prostorih izrazite vašo osebnost in okus ter dom spremenite v izjemno prijetno okolje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Elitis

Sodobne stenske tapete so lahko več kot le okras; so umetniško delo in izraznost oblikovalca. V svetu tapet izstopa Hanji - kolekcija iz podjetja Elitis, ki spretno združuje tradicionalno obrt s sodobnim oblikovanjem.

Elitis

Hanji tapete izzivajo ustaljene klasifikacije in ponujajo edinstveno izkušnjo oblikovanja prostora. Izdelane so iz papirne kaše, ki ji dajejo občutek reliefnih vzorcev in tekstur, obenem pa ohranjajo surovost in preprostost naravnega materiala. Od subtilnih tonov do drznih kontrastov, se takšne tapete igrajo z odtenki in svetlobo, kar ustvarja razkošje in harmonijo v vsakem prostoru.

Elitis


Navdihnjene z mozaičnimi reliefi iz sredine prejšnjega stoletja, tapete prinašajo naravne barvne palete, ki vključujejo bele, sive in karamelne odtenke, črno barvo ter dotike zlatega sijaja.

Ne glede na to, ali ustvarjate minimalističen ambient ali živahen prostor, lahko ustrezno izbrane tapete prinesejo eleganco in toplino v vsak prostor.

Elitis
Elitis
Elitis
Elitis
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta