Majhni kosi opreme za velike spremembe v domu

J. M.
26.08.2022 02:00

Ko razmišljate o osvežitvi doma, pomislite na zanimive in cenovno ugodne kose pohištva, ki naj bodo tako majhni in praktični, da jih zlahka umestite v dom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Shutterstock

Postopek je veliko lažji, če vnaprej razmislite o majhni, a pomembni spremembi v domu, ki ne zahteva večjih del. Sprva si naredite seznam in se nato odpravite po nakupih. Predstavljamo vam nekaj zanimivih idej, s katerimi lahko na preprost in učinkovit način vnesete spremembo v svoj dom.

Kjer nekaj manjka

Majhno in večnamensko pohištvo ter dekorativni izdelki se morda podajo prav tja, kjer čutite, da v prostoru nekaj manjka. "Verjamem, da je raznolikost deležna vedno več pozornosti pri notranjem oblikovanju. Postajamo pogumnejši in si drznemo vnašati nove, nekoliko bolj vesele tone v detajle – manjše pohištvo pa je preprost način, da v svoj dom vnesemo spremembo. Z nevtralnimi toni, kot sta bela in bež, ter z nekaj detajli v črni barvi ohranimo umirjeno skandinavsko estetiko," pravi Rikke Høst Moustgaard iz podjetja JYSK.

Omarica na steni

Stenska omarica je lahko primerna za osvežite kopalnice, kuhinje ali jedilnice. V njej lahko, če bo v kopalnici, shranite kozmetiko ali manjše pripomočke, če pa bo postala del jedilnice, vanj postavite posebne spominke ali unikatne skodelice.

JYSK

Mizica

Trendovski kos pohištva je lahko moderna klubska mizica, ki z bordo barvo in okroglo obliko zagotovo pritegne pozornost in je pripravna za odlaganje knjig, albumov ali pladnja s piškoti in čajem.

JYSK


Če iščete enostavnejšo estetiko, lahko s kovinsko mizico v peščeni barvi hitro dosežete učinkovito spremembo v katerem koli prostoru. Ta kos pohištva je še dodatno zanimiv zaradi svoje funkcionalnosti, saj ga je izjemno enostavno premikati iz prostora v prostor. To je kos pohištva, ki lahko funkcionira kot klubska mizica, nočna omarica ali kot pohištvo za predsobo.

JYSK

Kam z revijami?

Eden od načinov, da osvežite prostor je, da svoje knjige ali revije razstavite na novi stenski polici. Za ta namen bo odlično kovinsko stojalo. Obesite ga v dnevno sobo in napolnite z revijami ali ga pritrdite v kuhinjo ter vanj postavite nekaj vaših najljubših kuharskih knjig.

JYSK

Za steklenice in začimbe

Ugotavljate, da potrebujete v kuhinji voziček, ki bo lahko bodisi v kuhinji bodisi v letni kuhinji na terasi? Lahko ga uporabite za odlaganje začimb, rastlin ali vaše najljubše pijače. V vsakem primeru velja, da že en kos opreme lahko vidno spremeni dom. Zato izbirajte opremo, ki je uporabna, praktična, vzdržljiva in estetska.

JYSK
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta