Poznate ograjo, ki ne potrebuje vzdrževanja?

Kvadrati
28.03.2021 03:00
Za ograjo je dobro, da je iz trajnega in vzdržljivega materiala ter da je obdelana tako, da z njo ne boste imeli dela.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Guardi Slovenija

Za Slovence imajo ograje velik pomen: varujejo, omejujejo in hkrati polepšajo zunanjo podobo doma. "Danes, ko je čas dragocena vrednota, si marsikdo želi ograje, ki ne potrebuje več vzdrževanja," razmišlja Matjaž Elšnik iz podjetja Elšnik, d.o.o., uradnega predstavništva za Guardi Slovenija, ki pravi, da je ograja iz aluminija prava rešitev za to. "Ta material se je pri ograjah izkazal za zelo trajnega, saj ne potrebuje nobenega vzdrževanja. Omogoča najrazličnejše obdelave in oblikovanje. Tako zlahka sestavimo ograjo, ki je prilagojena določeni hiši ne glede na to, ali gre za sodobno, tradicionalno ali podeželsko arhitekturo," pojasni sogovornik.

Aluminij dopušča najrazličnejše obdelavo in oblike. S prašno zaščito je ograja iz tega materiala odporna proti vremenskim pojavom in koroziji.
Guardi Slovenija



Guardi Slovenija


Dnevno se v svetu montira 50 ograjnih sistemov Guardi, izdelanih po meri in skladnih s celotno arhitekturo.
Guardi Slovenija

Čemu bo namenjena

Pred nakupom ograje morate natančno vedeti, čemu bo služila. Morda želite z njo ustvariti zgolj “zaslon” in se zavarovati pred pogledi ljudi iz okolice ali pa želite povsem onemogočiti dostop drugim na zemljišče. Trenutni trendi pri aluminijastih ograjah so po besedah Elšnika preproste in elegantne linije v antracitno sivi barvi. “Podobno kot v zahodni Evropi so tudi pri nas zdaj v modi skriti stebri ograj. S tem se poudari eleganten dizajn ograje,” še razkrije Matjaž Elšnik.

Epos, F. A. Porsche, je moderna ograja vertikalnih linij, ki predstavlja nov trend v svetu ograj.
Guardi Slovenija


 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta