Tudi ogrevanje je lahko brezskrbno

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
16.03.2023 00:00

Bi si želeli vaš dom ogrevati na način, ki je enostaven za uporabo in prinaša veliko ugodja ter je hkrati energetsko učinkovit? Potem je sodobna tehnologija infrardečega ogrevalnega sistema Ekosen prava izbira.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv naročnika

Paneli Ekosen predstavljajo edinstven način ogrevanja, ki deluje na osnovi infrardečega sevanja. Je popolnoma varen in naraven način ogrevanja, znan po svoji izjemni učinkovitosti in visokem udobju, ki ga prinaša. Infrardeči paneli segrevajo predmete in ljudi v prostoru, ne pa zraka, kot to počno običajni radiatorji. Ker se toplota prenaša neposredno na predmete v prostoru in ne v zrak, ki mora nato segreti predmete, se prostor ogreje hitreje, toplota pa je enakomerno porazdeljena. S tem odpravljajo vlago in plesen v prostorih. Hkrati ne izsušujejo zraka, zmanjšajo nastajanje prahu ter ugodno vplivajo na zdravje in dobro počutje.

Enostavna uporaba za več udobja

Infrardeče ogrevanje je zelo enostavno za uporabo. Panele namestite na strop ali steno, z naprednim regulatorjem ogrevanja in mobilno aplikacijo pa jih lahko upravljate na daljavo. To omogoča, da se paneli Ekosen v celoti prilagodijo vašim potrebam glede temperature in časa delovanja, vi pa pridobite popoln nadzor nad ogrevanjem doma. Paneli nimajo gibljivih delov, zato ni vzdrževanja, možnost okvare pa je minimalna. Ob pravilni uporabi vam v Ekosenu zagotavljajo največje možno ugodje dolgo vrsto let.

Telovadnica namesto kotlovnice

Infrardeče ogrevanje za delovanje ne potrebuje kurilnice ali strojnice, paneli pa zavzamejo zelo malo prostora. Tako vam ostane več prostora in z enostavno uporabo tudi več časa za dejavnosti, ki vas veselijo.

Arhiv naročnika

Družina uspešnega ultramaratonskega kolesarja Davida Rihtariča se je pred dobrima dvema letoma preselila v novo hišo in se ogreva izključno z infrardečimi paneli Ekosen. Zanje so se odločili po tehtnem premisleku in primerjavi z drugimi sistemi ogrevanja. Izračun je pokazal, da so brez konkurence.

Zadovoljni s prijetno toploto in nizkimi stroški so se za infrardeče ogrevanje odločili tudi v avtodomu in tako se zdaj na zimskih potovanjih ogrevajo brez strahu pred uhajanjem plina. Z Ekosenovimi paneli so opremili še svoj gostinski lokal in poželi navdušenje gostov.

Izjemna energetska učinkovitost

Infrardeči paneli so zaradi posebnega načina delovanja v primerjavi s tradicionalnimi ogrevalnimi sistemi energetsko zelo učinkoviti. S svojo tehnologijo ogrevanja lahko prihranijo ogromno energije, kar je odlična novica za vašo denarnico in za okolje. V Ekosenu pa so razvili še inovativen regulator ogrevanja, ki omogoča izjemno prilagodljivost in poskrbi, da postane ogrevanje še bolj enostavno in udobno ter energetsko učinkovito.

Arhiv naročnika

Z brezskrbnim ogrevanjem, ki ga omogoča sistem Ekosen, hkrati skrbimo za svetlejšo prihodnost naravnega okolja. V Ekosenu si prizadevajo za lepši svet, omogočajo visoko energetsko učinkovitost in trajnostno prihodnost našega planeta.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.