(VIDEO) Gradimo v sožitju z naravo, na sejmu Megra 2024!

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
09.04.2024 20:56

MEGRA, 33. Mednarodni sejem graditeljstva bo od 17. do 19. aprila 2024 v Gornji Radgoni predstavil najnovejše možnosti za sodobne, zelene novogradnje, za obnovo stavb in urejanje okolice.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

Pospeševal bo izrabo obnovljivih virov energije in energetsko varčevanje, gradil in posodabljal infrastrukturo, poslovne objekte in domove. Investitorjem bo ponudil mojstrske izdelke in storitve, izvajalce pa opremil z vrhunsko mehanizacijo, orodji, opremo in znanjem. Mlade bo opozoril na pomen gradbeništva in obrti ter jim ponudil ciljno izobraževanje in zaposlitev.

Na sejem Megra vas vabi Leopold I.

Ob aktualnih strokovnih posvetih bodo obiskovalcem na voljo praktični, strokovni nasveti o učinkoviti rabi, obnovljivih virih energije in finančnih podporah ter individualna svetovanja arhitektov in svetovanja o celoviti prenovi stavb, trajnostnem ogrevanju, hlajenju in prezračevanju.

VRHUNSKA PONUDBA

Pod okriljem Zbornice gradbeništva in industrije gradbenega materiala, GZS se bodo predstavili najpomembnejši slovenski ponudniki gradbenih del in materialov. Sodelujejo Območne obrtno-podjetniške zbornice Pomurja in sekcije Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije. Razstavljavci bodo ponujali najnovejšo graditeljsko mehanizacijo, opremo, storitve in materiale.

Arhiv Naročnika

SVETOVANJA ZA OBISKOVALCE

Na razstavnem prostoru Eko sklada v hali A bodo obiskovalcem na voljo brezplačni strokovni nasveti s področja OVE in URE in informacije o pridobitvi nepovratnih sredstev in ugodnih kreditov.

Na razstavnem prostoru Gradbenega inštituta ZRMK bodo vsak dan med 15. in  17. uro svetovanja o celoviti prenovi stavb, trajnostnem ogrevanju, hlajenju in prezračevanju stavb, pa tudi arhitekturna svetovanja.

Arhiv Naročnika

IZOBRAŽEVALNI DAN SLOVENSKEGA GRADBENIŠTVA

Izobraževalni in karierni dan Slovenskega gradbeništva 2024 bo v organizaciji GZS – Zbornice gradbeništva in industrije gradbenega materiala povezal ponudnike z iskalci zaposlitve. Predstavil bo srednješolske in univerzitetne programe v gradbeništvu in zaposlitvene trende. Izobraževal in zabaval bo z nagradnim kvizom Lepo je biti gradbenik! Vabi tekmovanje krovcev in kleparjev, prikaz 3D tiskanja in uporabe robotov v gradbeništvu ter demonstracija asfalterskih del in strojne mehanizacije. Ulica gradbenih obrti bo prikazala poklice keramičar, slikopleskar, zidar, strojnik gradbene mehanizacije in tesar.

Arhiv Naročnika

Vabijo vas pester program dogajanja in graditeljski nasveti iz prve roke!

Spletna cena vstopnice je 4,00 €.

Za otroke do 6 let in invalide na vozičkih s spremljevalcem ni vstopnine. Parkiranje je brezplačno!

Vljudno vabljeni!

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.