Ali veste, koliko energije porabite doma?

MBK
17.07.2024 02:00

Mariborska občina svetuje uporabo spletne aplikacije Energetike Maribor, s katero imate nadzor nad porabo energije.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mobilna Energetika je spletna aplikacija Energetike Maribor.
Sašo Bizjak

Mariborska občina je na facebooku objavila, da ima Energetika Maribor spletno aplikacijo Mobilna Energetika, s katero lahko uporabniki natančno spremljajo svojo porabo energije v realnem času. Aplikacija omogoča tudi sledenje vsem plačilom, povezanih z energijo, prav tako omogoča takojšen dostop do obvestil Energetike, kar zagotavlja, da so uporabniki vedno na tekočem z vsemi relevantnimi informacijami.

Nova zaušnica županu Arsenoviču: Mestni svet ni podelil razrešnice direktorju in nadzornikom holdinga

"Ena izmed najbolj uporabnih funkcionalnosti aplikacije je možnost primerjave lastne porabe energije s povprečno porabo podobnih objektov. To uporabnikom omogoča, da ocenijo svojo energetsko učinkovitost in poiščejo načine za izboljšave," so zapisali na občini in poudarili, da je Mobilna Energetika lahko osebni energetski pomočnik, "ki skrbi, da so vaši računi urejeni, vaša poraba pod nadzorom in da ste vedno na tekočem z najnovejšimi informacijami".

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta