(AVDIO) Grema na kafe z Markom Geršakom: Če bi se Maribor odprl, bi poletel

Miha Dajčman Miha Dajčman
03.06.2020 01:00

Marko Geršak je lastnik fitnesov Bodifit, osebni trener, predavatelj ter demonstrator fitnesa, skupinske vadbe in pilatesa. "Mariborčani smo trdoživi pesjani. Imamo trdo kožo," razlaga v intervjuju.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
"Ljudje so bili sprostitve ukrepov veseli, že v ponedeljek so bili centri zapolnjeni, odzivi pozitivni," o ponovnem odprtju fitnes centrov razlaga Marko Geršak.
Andrej Petelinšek

Fitnes centri so bili eni zadnjih, ki so zaradi epidemije koronavirusa odprli vrata. Da bi se to zgodilo čim prej, si je prizadeval tudi lastnik sedmih fitnes centrov v Sloveniji, osebni trener, predavatelj ter demonstrator fitnesa, skupinske vadbe in pilatesa Marko Geršak, ki je bil eden ustanoviteljev Fitnes iniciative med koronakrizo. Od ponedeljka lažje diha, čeprav se tudi v fitnesih v zraku takoj zazna vonj razkužila. Tik pred odprtjem fitnesov je po spletu sodeloval na treningu s televizijsko zvezdo in pustolovcem Bearom Gryllsom, nekaj dni kasneje pa se je z nami srečal v Baru Falco v Športnem domu Studenci, kjer je leta 2005 zaživel prvi Bodifit fitnes center. Pil je kavo z mlekom.
Kakšni dnevi so za vami?
"V koronadneh za nobenega na področju organiziranega športa, rekreacije in skrbi za lastno telo ni bilo lahko. Vse to je bilo zamrznjeno. Zdaj smo zelo pozitivno nastrojeni, ker smo lahko začeli delati, čeprav ob koncu sezone, kar seveda ni dobro. Večina klubov, podjetij in fitnes centrov zdaj pade v mrtvi del sezone. Obstajata dva vrha sezone - od novembra do januarja ter marca in aprila."
Vabljeni k poslušanju pogovora na povezavi TUKAJ.
{soundcloud}https://soundcloud.com/vecerpodkast/grema-na-kafe-marko-gersak{/soundcloud}

Marko Geršak
Andrej Petelinšek
Marko Geršak
Andrej Petelinšek
Marko Geršak
Andrej Petelinšek
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta