Danes popoldan slovo dedka Mraza v Mariboru

MBK
28.12.2022 02:00

Dedek Mraz se bo odpravil še na zadnjo vožnjo s kočijo po praznično okrašenih ulicah Čarobnega Maribora.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Dedek Mraz bo danes popoldan še zadnjič pozdravil otroke.
Andrej Petelinšek

Danes, v sredo, se bo dedek Mraz odpravil še na zadnjo vožnjo s kočijo po praznično okrašenih ulicah Čarobnega Maribora, napovedujejo v Zvezi prijateljev mladine Maribor. V središče mesta bo vstopil ob 17.20 na Glavnem trgu, se popeljal po Gosposki in Jurčičevi ulici ter se ustavil na Grajskem trgu, od koder ga bodo otroci, ki bodo pred njegovim prihodom peli in čarali s Čarovnikom Grego v Vilinskem mestu - predstava se bo pričela ob 17. uri - pospremili do Trga Leona Štuklja.

Na velikem odru bo ob 17.45 nastopil otroški pevski zbor Osnovne šole Martina Konšaka Maribor, dedek Mraz pa se jim bo na odru pridružil nekaj minut kasneje in skupaj z njimi zapel svojo najljubšo pesem. Po obisku šotora, kjer nabirajo dobrodelne kilometre, se bo popeljal še do Trga svobode ter po Slovenski in Gosposki ulici do Glavnega trga, kjer bo ob 18.30 zapustil Maribor in se odpeljal nazaj na Pohorje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta