Danes se v Mariboru začenja Restart tour: Dalmatinski ritmi na Trgu Leona Štuklja

06.08.2021 02:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Koncerti na Trgu Leona Štuklja bodo potekali pod sloganom Vrnimo dogodke ljudem. Foto: Andrej PETELINŠEK
Andrej Petelinšek

V Mariboru se danes pričenja Restart tour, serija koncertov, ki bodo potekali na Trgu Leona Štuklja. Trajali bodo do 11. septembra in gre, kot so zapisali organizatorji, za največje povezano koncertno dogajanje v Sloveniji s sloganom Vrnimo dogodke ljudem.

Kot prvi bo danes nastopil slovenski naturalizirani Hrvat Luka Basi, v soboto Relja Popović in Senidah. 3. septembra bo zaigral Parni valjak, dan kasneje Dan D in Vlado Kreslin, za konec 11. septembra pa še Tony Cetinski.

Luka Basi Foto: Tibor GOLOB
Tibor Golob

In cene vstopnic? Za današnji koncert Luke Basija bo treba odšteti 25 evrov, za sobotni Relje in Senidah 28 evrov, še štiri evre dražje bodo vstopnice za skupino Parni valjak in Cetinskega. Peter Keček, direktor podjetja Temma-X, ki je organizator koncertov, je pojasnil, da so cene vstopnic višje iz več razlogov. "Ne gre za vsakdanjo zgodbo, imamo omejeno število ljudi. Če bi bile kapacitete večje, bi bila cena vstopnic zagotovo nižja," je zatrdil. Kolikšna je zgornja meja obiskovalcev, ni želel razkriti, je pa povedal, da je v prodaji manj vstopnic, kot bi jih lahko bilo, saj želijo zagotoviti dovolj prostora.

Andrej Petelinšek

Nakup vstopnice je mogoč tudi z novim bonom, pred vhodom na prizorišče pa bo možnost brezplačnega testiranja, saj je vstop dovoljen samo osebam, ki izpolnjujejo pogoj PCT. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta