(DERATIZACIJA) Vse več glodavcev v Mariboru in okolici

MBK
09.07.2019 16:02

Nigrad bo zaradi povečanega pojavljanja glodavcev v sredo in v četrtek na območju občin Maribor, Hoče-Slivnica in Miklavž na Dravskem polju opravil deratizacijo večinoma kanalizacije.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ker gre za nevaren izdelek, bodo veljali ukrepi ravnanja s posebno pozornostjo.
Andrej Petelinšek

Nigrad bo zaradi povečanega pojavljanja glodavcev v sredo in v četrtek na območju občin Maribor, Hoče-Slivnica in Miklavž na Dravskem polju opravil deratizacijo večinoma kanalizacije. "Dela se bodo izvajala na podlagi pogodbenih obveznosti v skladu z zakonom o nalezljivih boleznih in pravilnikom o pogojih, načinu in sredstvih za izvajanje dezinfekcije, dezinsekcije in deratizacije," so sporočili iz tega podjetja v večinski lasti mariborske občine.
Deratizacijo s parafinskimi bloki bo po naročilu Nigrada izvedlo podjetje Saniteh. Ker gre za nevaren izdelek, bodo veljali ukrepi ravnanja s posebno pozornostjo. "Nepooblaščene osebe pozivamo, naj spoštujejo označeno območje deratizacije in se izognejo vsakršnemu stiku z deratizacijskim sredstvom, to je trdnim blokom rdeče barve z vonjem po parafinu," so še zapisali v Nigradu.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta