(FOTO) Idila na Pohorju: Ta vikend brezplačno smučanje

Jasmina Cehnar Jasmina Cehnar
04.12.2019 14:12

Na Mariborskem Pohorju Marprom ta konec tedna odpira otroški poligon Bellevue, kjer bo možno tudi sankanje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Na Mariborskem Pohorju bodo za uvod v novo zimsko sezono v soboto, 7. decembra, odprli otroški poligon Bellevue z vlečnim trakom Bejbika. Ta poligon v neposredni bližini zgornje postaje gondole bo zatem na razpolago tudi v nedeljo, 8. decembra, pri čemer bo uporaba traka oba omenjena dneva brezplačna, bodo pa obiskovalci za prihod na Bellevue, v kolikor tja ne bodo šli peš, potrebovali vozovnico za vzpenjačo.

Sašo Bizjak

Najprej smučanje, potem sankanje

Proga oziroma otroški poligon Bellevue bo ta vikend odprt od 9. do 16. ure, pri tem bo med 9. in 14. uro na njem potekalo samo smučanje, med 14. in 16. uro pa bo nato na voljo za sankanje in spuste s pležuhi.
Otroški poligon, kjer je Marprom v minulih tednih izdelovali sneg s tako imenovano tovarno snega, v zadnjih dneh pa še dodatno s snežnimi topovi, bo sprva obratoval samo ta vikend. S ponedeljkom ga bodo namreč začasno zaprli zaradi zasneževanja in priprave smučarskih prog na otvoritev nove zimske sezone.

Sašo Bizjak

Prava sezona naslednji vikend

Ta bo na Pohorju prišla na vrsto v naslednjem vikendu, 14. in 15. decembra. "Ob otvoritvi bomo smučarjem ponudili promocijske cene vozovnic in tudi zanimiv spremljevalni program. Čeprav je začetek zimske sezone pred vrati, je na Mariborskem Pohorju trenutno še vedno odprt tudi kolesarski park. Tako bo ostalo, dokler bodo vremenske razmere še omogočale spuste z gorskimi kolesi," še sporoča upravitelj mariborskega smučišča.
Utrinke iz idiličnega Pohorja si poglejte v galeriji.

Sašo Bizjak
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta