(FOTO) Kiosk na Partizanski cesti: Vsak dan sveže, mariborsko, obljubljajo

Nina Ambrož Nina Ambrož
23.07.2020 15:00

Dobra zgodba, ki povezuje mariborsko znanje, zemljo in hrano, pravi župan Arsenovič.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak
Trgovinico na Partizanski cesti v Mariboru so otvorili rektor Zdravko Kačič, župan Saša Arsenovič in dekan Branko Kramberger. 
Sašo Bizjak

Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede Maribor po novem prodaja sadje in zelenjavo v kiosku na Partizanski cesti v središču Maribora. Lokacija je le nekaj korakov oddaljena od njihove prejšnje - Trga svobode, kjer so bili stacionirani dlje časa. Zdaj so v enem od osmih kioskov, ki stojijo pred propadlo Modno hišo.
V lokalčku, ki so ga obnovili in ima hladilno omaro, bodo ponujali lastno pridelano svežo sezonsko zelenjavo, sadje, sadike in cvetje iz vrtov Pohorskega dvora pri Hočah in Meranovega. Prodajali bodo tudi vina, žganja, likerje, jabolčni sok, jabolčne krhlje, olja, kis, čokoladirano sadje, bučnice, bučna semena in ajdovo kašo.
Prodajalna bo odprta med tednom vsak dan od pol osmih zjutraj do pol štirih popoldan, v soboto od 7.30 do 12. ure. Stranke bodo pri njih (v prodajalni ali po elektronski pošti) lahko naročile tudi košarice mešane zelenjave, ki jo bodo prevzele naslednji dan. Kot darilo bo priložen brezplačni jabolčni sok, napovedujejo.

Sašo Bizjak
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta