Grema na kafe s Polono Požgan: V Mariboru se moramo bolj sprostiti

Miha Dajčman Miha Dajčman
07.09.2022 02:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Polona Požgan meni, da Slovenke in Slovenci zelo radi govorimo, ko smo v družbi ljudi, ki jih poznamo, drugače pa je pri javnem nastopanju.
Polona Požgan meni, da Slovenke in Slovenci zelo radi govorimo, ko smo v družbi ljudi, ki jih poznamo, drugače pa je pri javnem nastopanju.
Sašo Bizjak
S Polono Požgan o komuniciranju s seboj in drugimi, o prijaznosti in željah za Maribor. Vrsto let ste Polono Požgan lahko poslušali v jutranjem radijskem programu, pred leti je na komercialni televiziji vodila kuharsko oddajo in izdala kuharsko knjigo, diplomirana zgodovinarka in politologinja pa je dobri dve desetletji predavateljica. "Že petindvajset let se ukvarjam z mislimi in besedami. Včasih na radiu, drugič na televiziji, tretjič na predavanjih. Bistvo moje zgodbe je ukvarjanje s komunikacijo, s čimer pa se vsak dan ukvarjamo vsi," pove Polona Požgan. V zadnjih štirih letih trenerka komunikacije in nastopanja beleži rekordno število udeležencev programa z naslovom Prijazno je biti prijazen. Pred kratkim je zgovorna in podjetna mojstrica retorike izdala knjigo z naslovom Govori in inspiriraj. S Polono Požgan smo se na kavi srečali v Hi Ko Fi. "Kava je bila in še vedno je ful pomembna zame. Kot radijki, ki je 18 let vstajala ob štirih zjutraj, mi je bila kava prva misel," je dejala v uvodu pogovora ob kapučinu.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta