(MESTNI INŠPEKTOR) Nevarna luknja ob limbuški obvoznici

Igor Selan Igor Selan
25.07.2024 13:35

Najverjetneje ob žetvi se je ob limbuški obvoznici vdrl pokrov kanalizacijskega jaška, Cestno podjetje Ptuj ukrepalo takoj in območje že zavarovalo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nevarna luknja zaradi vdrtega pokrova jaška ob limbuški obvoznici
Andrej Petelinšek

Na uredništvo Večera se je obrnila bralka in opozorila na nevarno situacijo ob limbuški obvoznici. Takole piše: "Ob novi cesti, limbuški obvoznici pod Pekrsko gorco, se je tik ob robu pločnika, na desni strani proti mestu, vdrl pokrov jaška. Na pločniku in kolesarski stezi vsak dan srečujem veliko ljudi. Včeraj zvečer je v luknjo skoraj zdrsnil pes. Lahko bi tudi človek ... Naj odgovorni nekaj naredijo, preden se kaj zgodi."

Cestno podjetje Ptuj je pokrov danes namestilo nazaj in nevarno luknjo zavarovalo, jutri bodo jašek tudi ponovno zabetonirali.
Cestno podjetje Ptuj

Mariborska občina je, ko smo jo o problemu obvestili, ukrepala takoj in obvestila Cestno podjetje Ptuj, ki je upravljavec ceste, to pa je na teren nemudoma poslalo ekipo, ki je pokrov izvlekla iz luknje, ga namestila nazaj in luknjo zavarovala. "Očitno je pri žetvi na polju nekdo s težkim strojem zapeljal čez pokrov, zaradi česar se je ta vdrl. Pokrov smo namestili nazaj in območje zavarovali, v petek pa ga bomo tudi zabetonirali. Nevarnosti za mimoidoče tako več ni," je povedal Boštjan Keršič iz Cestnega podjetja Ptuj.

Nevarna luknja zaradi vdrtega pokrova jaška ob limbuški obvoznici
Andrej Petelinšek
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta