Posvoji tačka: Mačji mladiči polnijo zavetišče, poziv k donaciji hrane in peska

BEB
16.07.2023 03:25

V mariborskem zavetišču za živali je veliko mačjih mladičev, zato bi nujno potrebovali kakovostno mokro hrano (konzerve) za mačje mladiče, kakovostno suho hrano za mačje mladiče in pesek, so pozvali k donacijam.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Simba je dobro leto star muc.

Omenjeno lahko pripeljete kadarkoli in odložite pred vhodom v košari za donacije, so še zapisali in se vnaprej zahvalili za odziv.

Medtem ko mačji mladiči še niso takoj na voljo za posvojitev, pa na nove lastnike čakajo drugi štirinožci, poleg mačk tudi psi. Kratki opisi s fotografijami so objavljeni na spletni strani zavetišča. Za najbolj aktualne podatke o možnostih posvojitve pa se je dobro pozanimati in se dogovoriti za termin.

Simba je dobro leto star muc.

Med mačkami, ki so na voljo za oddajo, sta tudi maček Simba in mlada Pupa. Simba je dobro leto dni star muc. Je umirjen in se z veseljem prepusti cartanju, piše v njegovem opisu.

Prisrčna Pupa je sedaj stara šest mesecev.

V začetku tega leta skotena oranžkasta Pupa je kljub svoji mladosti prav tako umirjena in cartljiva ter se lepo razume z drugimi mucami.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta