Šport Maribor išče najemnika, ki bo na košarkarskem igrišču postavil drsališče

MBK
19.10.2023 13:00

Med kandidati za najem bo izbran tisti, ki bo ponudil najvišjo najemnino za obdobje treh mesecev.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Letošnjo zimo bo drsališče na košarkarskem igrišču Iva Daneua.
Sašo Bizjak

Podjetje Šport Maribor je objavilo javno zbiranje ponudb za najem košarkarskega igrišča Iva Daneua v Mladinski ulici, kjer se v zimskem času načrtuje postavitev drsališča. Športna površina je velika 300 kvadratnih metrov, predviden pa je najem za tri mesece, ko bo na tej površini urejeno montažno drsališče. "Za oddajo nepremičnine se je Šport Maribor odločil, da na njej zagotovi živahno dogajanje tudi v času izven sezone košarke na prostem. Med kandidati za najem bo izbran tisti, ki bo ponudil najvišjo najemnino za obdobje treh mesecev. Najemnik bo moral zagotoviti postavitev drsališča in po koncu zimske sezone oziroma najpozneje do 15. marca 2024 tudi njegovo odstranitev," so pojasnili v Športu Maribor. 

Maribor - Branik - košarka - košarkarsko igrišče Ivo Daneu - - Košarka -
Sašo Bizjak

Rok za oddajo ponudb je 7. november do 24. ure. Pred tem je mogoč ogled nepremičnine kadarkoli, saj se nahaja na prostem. Podrobnejše informacije so na voljo za spletni strani Športa Maribor.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta