V petek na dvorišču Vetrinjskega dvora Frišni Stand UP

M.D.
18.06.2020 12:00

Publiko bodo zabavali Žan Papič, David Gorinšek in Marko Žerjal.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Vetrinjski dvor je bil med Festivalom Lent večkrat prizorišče stand-up nastopov.
Sašo Bizjak

V petek ob 21.30 bo po epidemiji zaživelo novo mariborsko prizorišče dogodkov. Na dvorišču Vetrinjskega dvora, s katerim upravlja Narodni dom Maribor, Društvo KMŠ organizira Frišni Stand UP. "Da se skupaj, v slovo koroni, dobro nasmejimo!" vabijo na dogodek.

Organizatorji priporočajo, da obiskovalci na dogodek pridejo 15 minut pred začetkom, saj bo s tem razvrščanje ljudi, s katerim sledijo priporočilom za preprevečanje širjenja covid-19, lažje. Dvorišče Vetrinjskega dvora je preverjeno prizorišče stand-up nastopov, med Festivalom Lent so tam več let gostili najboljše komike iz Slovenije in širše regije.

Publiko v Vetrinjskem dvoru bodo zabavali mariborski organizator stand up dogodkov in radijski moderator David Gorinšek, primorski youtuber in komik Marko Žerjal ter Kraševec Žan Papič, ki si po televizijski in radijski karieri, ki jo je nadgradil z odličnimi stand up nastopi, zadnje mesece v tandemu z Gašperjem Bergantom gradi tudi podkast kariero z oddajo Fejmiči. 
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta