V Trčovi bo še kak izpad elektrike

Igor Selan Igor Selan
20.01.2021 16:00
Iz Elektra Maribor sporočajo, da so občane obveščali po ustaljenih načinih obveščanja. Ob tem vabijo k prijavi na osebno obveščanje
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
V Trčovi opravlja Elektro Maribor nujna vzdrževalna dela na srednje- in nizkonapetostnem omrežju. 
Sašo Bizjak

Danes dopoldne so prebivalci Trčove ostali brez elektrike. Izpad ne bi bil tako problematičen, če ne bi veliko ljudi zaradi epidemije delalo od doma in če ne bi od doma potekalo tudi šolanje otrok, z izpadom elektrike pa so ostali tudi brez internetnih povezav. "Vsekakor bi bilo prav, da bi nas o delih pravočasno obvestili," je dejal eden od občanov.

Iz Elektra Maribor odgovarjajo, da v Trčovi opravljajo nujna vzdrževalna dela na srednje- in nizkonapetostnem omrežju za večjo kakovost oskrbe z električno energijo in da lahko krajani Trčove v prihodnjih 14 dneh prekinitev napajanja pričakujejo ponovno: "O točnem datumu in trajanju prekinitve bomo prizadete odjemalce tudi takrat pravočasno obvestili. O terminu načrtovanih prekinitev so bili namreč odjemalci obveščeni preko ustaljenih načinov obveščanja, radijske objave in objave na naši spletni strani."

Sašo Bizjak

Da podobnih težav v prihodnje ne bi več bilo, Elektro Maribor vse odjemalce ponovno obvešča, da so že leta 2013 poleg splošnega obveščanja uvedli še osebno obveščanje: "Naše odjemalce zato vljudno vabimo, naj se prijavijo na brezplačno vnaprejšnje obveščanje o planskih in neplanskih prekinitvah napajanja, in sicer z SMS-sporočilom in/ali elektronsko pošto. Registracijo lahko vsak odjemalec uredi na naši spletni strani."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta