V začetku novembra dve prireditvi za Gala: Ftrgatev in gala hip hop koncert

M.D.
22.10.2019 12:07

V Mariboru bodo denar za šestletnega Gala iz Dupleka zbirali na dveh koncertih, ki bosta v petek, 8. novembra.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Organizatorji dveh prireditev v začetku novembra so se odločili, da pomagajo Galu.
Sašo Bizjak

Ftrgatev znova dobrodelna

Kot je to že v navadi, bo tudi četrta Ftrgatev, ki jo prireja Klub mariborskih študentov, dobrodelna. V petek, 8. novembra, bo dan poln adrenalina in zabave vključeval tudi dobrodelno noto. Društvu KMŠ bodo pri zbiranju sredstev za Gala iz Zgornjega Dupleka pomagali v vinski kleti Radgonske gorice in Mariboxu. Na dogodku, ki je ločen na dva dela - rolkarsko tekmovanje z zabavo v dvorani Štuk in koncert z Vladom Kreslinom ter skupinama S.A.R.S in Mi2 v dvorani UŠC Leona Štuklja, bodo denar zbirali s prodajo špricerjev in kokic.
"Zavedamo se, da je v Sloveniji veliko ljudi, ki potrebujejo pomoč. Vendar so tudi tokrat izbrali nekoga, ki prihaja iz lokalnega okolja. V preteklem mesecu se je že veliko pisalo o šestletnemu Galu iz Zgornjega Dupleka, ki ima redko prirojeno deformacijo obeh rok in nujno potrebuje operacijo. Deformacija kosti mu namreč onemogoča opravljanje vsakdanjih opravil, kot je pisanje, oblačenje ali premikanje rok. Upamo, da bodo pridobljena sredstva na Ftrgatvi pripomogla k zastavljeni denarni vsoti, ki je potrebna za operacijo in okrevanje Gala," so zapisali v KMŠ. 

V Urban Gardenu za Gala zbrani reperji 

Reperji širom Slovenije so se odločili, da stopijo skupaj za dober namen, o dogodku v Urban Gardnu, ki se bo v petek, 8. novembra začel ob 15. uri, pišejo organizatorji, prvi reperji bodo na oder stopili ob 18.30: "Začeli bomo že v popoldanskih urah v Urban Garden Caffeju, kjer bo didžej poskrbel za dobro vzdušje. Kasneje, ko bo sonce zašlo, bodo na oder stopili reperji in zakurili mikrofone. Predstavili bodo svoja dela in nas pripravili na afterparty, ki se bo odvijal v notranjih prostorih Urban Gardena. Pripravili smo vam zabavo, na kateri ne bo manjkalo repa in tehna," obljubljajo organizatorji. Med dogodkom bodo zbirali denar za Gala, dogodek pa so poimenovali Dobrodelni gala hip hop koncert za Gala. Dogodek organizirajo Samson Beriša, Damjan Praštalo, Urban Garden Cafee, Hype Up.
Nastopili bodo Damzz, Utrip, Emkej, Triiple, Zima, El Makedoner, Pa3k, Anzzhe, Semch, DJ Ca$h, DJ Zape, DJ Splif in ostali.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta