(VIDEO) Happy Ol' McWeasel predstavili novo pesem, videospot posneli v Sodnem stolpu

J.K.
11.12.2023 10:33

Po vseh energičnih singlih ob izidu albuma Such is Life Happy Ol' McWeasel leto zaključujejo z umirjeno balado.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Bojan Atanaskovič

Happy Ol' McWeasel slovijo po svoji divji, neulovljivi, energični naravi. Tako je že vse od njihovih začetkov, saj je ravno slednja ena od ključnih značilnosti banda. A tudi najbolj eksploziven band rad ponudi preobrat. Somewhere je akustična balada s subtilno in prefinjeno glasbeno linijo, ki jo dopolni tudi violončelo, saj se je sedmerici pri izvedbi skladbe začasno pridružil še osmi član Gorazd Strlič, prvi violončelist simfoničnega orkestra Opere in baleta Maribor. Skladbo lahko v malenkost drugačni različici slišite tudi na aktualnem albumu Such is Life.

Videospot so posneli v mariborskem Sodnem stolpu z režiserjem Nikolajem Vodoškom in direktorjem fotografije Petrom Perunovićem. Nastal je drugačen vizualni izdelek, ki jih prikazuje v luči, kot jih nismo vajeni – surove, ranljive, umirjene. In mojstre svojih instrumentov.

Za Vizli je prelomno leto. Marca so izdali tretji album Such is Life, oddelali so več kot dvajset koncertov doma in na tujem, njihova glasba je pristala tudi v video igri Call of Duty. Vmes so zamenjali basista – pridružil se jim je novi/stari basist Bine Zorko. 23. decembra bo band še zadnjič letos mogoče videti v kranjskem TrainStation SubArt, za prihodnje leto pa že načrtujejo koncerte v Nemčiji in doma.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta