Vroča delovna mesta: Svetovalcu ponujajo 2500 evrov, računalničarja zaposlijo na OŠ v Mariboru, delo tudi za pripravljalca pošiljk in telefonista

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
21.01.2021 04:00
Med zaposlitvenimi oglasi smo tudi ta teden našli nekaj zanimivih možnosti za zaposlitev v Mariboru in okolici.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Shutterstock
Shutterstock

Finančna hiša svetovalcu ponuja 2500 evrov plače

Finančna hiša v Mariboru zaposli svetovalca za osebne naložbe. Zaposlitev je za določen čas, ponujajo od 2000 do 2500 evrov bruto plače. Kandidati morajo imeti V., VI/1., VI/2., VII. stopnjo izobrazbe. Kaj še pričakujejo? Da dobro "vrtiš jezik", domačnost v odnosu z ljudmi, poznavanje delniških, kapitalskih trgov. Delovne izkušnje niso pogoj, so pa zaželene. Prošnjo z življenjepisom je treba poslati do 8. februarja na e- naslov kadri@financnahisa.si ali preko spletnega portala Optius.

Računalničarja zaposlijo na osnovni šoli

Osnovna šola Prežihovega Voranca Maribor zaposli računalničarja za pomoč učiteljem, urejanje spletnih strani in računalniške učilnice. Zaposlitev je za nedoločen čas. Od kandidatov pričakujejo visokošolsko izobrazbo 2. stopnje, visokošolsko univerzitetno (prejšnja) informacijske in komunikacijske tehnologije, leto dni delovnih izkušenj, vozniški izpit B-kategorije, znanje angleškega in slovenskega jezika. Vlogo lahko pošljete še danes in jutri na e-naslov barbara.pernarcic@guest.arnes.si ali na poštni naslov Gosposvetska cesta 10, 2000 Maribor. Več informacij najdete na spletni strani zavoda za zaposlovanje

Shutterstock

Dravske elektrarne iščejo tehnika

Dravske elektrarne Maribor za nedoločen čas zaposlijo tehnika. Kandidati morajo imeti srednjo strokovno ali srednjo splošno izobrazbo, smer elektrotehnika in energetika, osnovno znanje angleškega jezika, vozniški izpit B-kategorije, delovne izkušnje niso pogoj. Delo na tem delovnem mestu praviloma poteka v rednem delovnem času delodajalca, po potrebi občasno v izmenah, za čas dežurstev in v stalni pripravljenosti na domu. Vlogo lahko do 28. januarja oddate preko spletne strani delodajalca ali pošljete na poštni naslov Obrežna ulica 170, 2000 Maribor. Povezavo do oglasa najdete tudi na spletni strani zavoda za zaposlovanje.

Delo za pripravljalca pošiljk

Pošta Slovenije v logističnem centru na Teznem v Mariboru zaposli pripravljavca pošiljk. Zaposlitev je za nedoločen čas. Kandidati morajo imeti osnovnošolsko izobrazbo, vozniški izpit B-kategorije, delovne izkušnje niso zahtevane. Delali boste v popoldanskem in nočnem času. Prijavo, h kateri je treba priložiti tudi potrdilo o nekaznovanosti, je treba poslati do 24. januarja na poštni naslov Pošta Slovenije, d.o.o., Zagrebška cesta 106, 2000 Maribor. Več informacij najdete na spletni strani zavoda za zaposlovanje.

Igor Napast

Telefonista rabijo za en mesec

Podjetje Abades, ki se ukvarja s televizijsko dejavnostjo in poslovnim svetovanjem, za določen čas, en mesec, zaposli telefonista v klicnem centru. Delali boste od ponedeljka do petka med 9. in 14 uro. Izobraževanje o izdelkih pripravi delodajalec, od kandidata se pričakuje vsaj osnovno znanje o prehranskih dopolnilih, izkušnje v telefonski prodaji niso obvezne, so pa zaželene, končano morate imeti nižjo poklicno šolo. Če vas delo zanima, pošljite vlogo do 29. januarja na e-naslov abadespro@gmail.com. Več informacij najdete na spletni strani zavoda za zaposlovanje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta