Vroča delovna mesta v Mariboru in okolici: Bi bili vzgojitelj v vrtcu? Ali opravljali delo detektiva?

28.10.2021 02:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Vrtec Tezno
Marko Vanovšek

Bi bili vzgojitelj v vrtcu?

Vrtec Tezno Maribor za nedoločen čas zaposli vzgojitelja. Imeti morate visokošolsko izobrazbo 1. stopnje, visokošolsko strokovno (prejšnjo), s področja izobraževanja predšolskih otrok, opravljen strokovni izpit, leto dni delovnih izkušenj in osnovno računalniško znanje. K vlogi, ki jo je treba do 29. oktobra poslati na poštni naslov Dogoška cesta 20, 2000 Maribor, je treba obvezno priložiti tudi potrdilo o nekaznovanosti. Več o tem, kaj bodo vaše delovne naloge, najdete na spletni povezavi.

Delo za detektiva

V podjetju Izterjava, ki se ukvarja s terjatvami in detektivskimi storitvami, za določen čas, 12 mesecev, zaposlijo detektiva. Kandidati morajo imeti višjo strokovno izobrazbo, višješolsko (prejšnjo), tri mesece delovnih izkušenj, vozniški izpit B-kategorije, znanje angleškega jezika in poznati morajo osnove računalništva. Prijave sprejemajo samo še danes, na e-naslov zaposlitev@izterjava.com. Pošljete jih lahko tudi na poštni naslov Ptujska cesta 95, 2000 Maribor.  Več informacij najdete na spletni strani zavoda za zaposlovanje.

Takoj zaposlijo vodjo EU-projektov

Podjetje Teces, tehnološki center za električne stroje, takoj za nedoločen čas zaposli vodjo EU-projektov. Od kandidatov pričakujejo vsaj VII. stopnjo izobrazbe, izobrazba tehnične smeri je prednost, odlične pisne sposobnosti v slovenskem in angleškem jeziku, dodatno znanje nemškega ali vsaj enega drugega tujega jezika je prednost, vsaj tri leta delovnih izkušenj s področja vodenja projektov. Delovno mesto je v Mariboru, zaposlitev takoj. Imeli boste fleksibilen delovni čas, prilagojen potrebam podjetja in naročnika, stimulativno plačo, možnost sodelovanja z vrhunskimi strokovnjaki, stalen stik z najnovejšimi tehnologijami in koncepti razvoja, delo v mednarodnem, dinamičnem okolju, kjer imate možnost dela na projektih v tujini ali s tujimi strankami. Vlogo z življenjepisom je treba poslati do 29. oktobra na e-naslov info@teces.si. Povezavo do oglasa najdete tukaj.

Potrebujejo dostavljavce paketov

Podjetje iMatring takoj zaposli več dostavljavcev paketov. Dostavljali jih boste v zgodnjih jutranjih urah in dopoldanskem času na območju Maribora. Delali boste od ponedeljka do petka, vikendi so prosti. Ponujajo dobro plačilo in zaposlitev za nedoločen čas. Imeti morate srednjo poklicno izobrazbo, do leto dni delovnih izkušenj, izpit B-kategorije in poznati morate osnove računalništva. Vlogo, h kateri je treba priložiti tudi potrdilo o nekaznovanosti, je treba oddati najkasneje do 21. novembra na e-naslov najzar@gmail.com. Podrobnosti najdete na spletnem zaposlitvenem portalu Optius.

Dostava
Sašo Bizjak

Dobro znate nemški jezik?

Če odlično znate nemški jezik, vam zaposlitev ponujajo v podjetju City Connect v Mariboru. Kaj bodo vaše delovne naloge? V nemškem jeziku boste po telefonu odgovarjali na vprašanja, pritožbe in zahteve njihovih strank. Z vami bodo sklenili pogodbo za določen ali nedoločen čas, obljubljajo stimulativno plačilo in nagrade za dosežene rezultate. Kaj še pričakujejo od kandidatov, razen odličnega znanja nemškega jezika? Željo po spoznavanju različnih kultur, pozitivno naravnanost in radovednost, željo po učenju in napredovanju. Prijavo z življenjepisom lahko pošljete na e-naslov recruiting.slo@citycc.eu ali preko e-sistema MojeDelo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta