Z dobrodelnostjo za mariborsko društvo UP-ornik: Nogometno tekmovanje najmlajših

Miha Dajčman Miha Dajčman
01.12.2022 02:00

V soboto in nedeljo bosta v Športnem centru Marinko Galić turnirja v starostnih kategorijah do osem in deset let. Prijavnine ekip in zbrani denar od prostovoljnih prispevkov bodo organizatorji namenili društvu UP-ornik

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
V soboto in nedeljo bosta v Športnem centru Marinko Galić turnirja v starostnih kategorijah do osem in deset let.
Sašo Bizjak

Ta konec tedna kot po pravilu v Športnem centru Marinko Galić ne bo manjkalo vrveža, otroškega smeha, veselja in aplavzov. Turnirji v kategoriji do osem in deset let so namenjeni sklepanju novih prijateljstev in ohranjanju že stkanih, rezultat v teh letih pri ukvarjanju s športom ni v prvem planu. V nogometni šoli Marinka Galića so se odločili, da nogometno dogajanje ta konec tedna povežejo z dobrodelnostjo, zbrani denar bodo namenili mariborskemu društvu UP-ornik.

V skupno bero bodo sešteli denar od prijavnin moštev, ki bodo sodelovala na turnirju - skupno je prijavljenih 22 ekip iz Slovenije in Hrvaške -, prav tako zbrani znesek na prizorišču, kjer bodo lahko mimoidoči donirali po svojih zmožnostih, in denar od licitacije dresov. Ta bo potekala na facebook strani Športnega centra Marinko Galić in na profilu lastnika športnega centra, nekdanjega reprezentanta in člana šampionske zasedbe vijoličastih iz leta 1999, ki je igrala v ligi prvakov. Licitatorji bodo predvidoma lahko dražili drese Jana Oblaka, Benjamina Šeška, Josipa Iličića in Roka Možiča.

Za dobro vzdušje bo na prizorišču skrbel didžej, v zaključnem delu turnirja pa organizatorji načrtujejo tudi presenečenje za najmlajše. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta