Zaradi slabega vremena odpovedani Lampiončki

J.K.
05.06.2023 13:36

Nadomestnega termina ne bo, imetniki vstopnic bodo prejeli povrnjeno kupnino.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Vremenska napoved za jutri, ko bi morali biti Lampiončki, je izredno slaba. 
Andrej Petelinšek

Iz Študentske organizacije Univerze v Mariboru (Šoum) so sporočili, da so Lampiončki, tradicionalna študentska prireditev, ki bi morali biti jutri, odpovedani. Razlog odpovedi je izredno slaba vremenska napoved. "Obetajo se nevihte in celo večja količina padavin kot lansko leto, zato smo zaradi varnosti tako nastopajočih kot obiskovalcev primorani prireditev odpovedati," so sporočili. 

Andrej Petelinšek

Nadomestnega termina ne bo, prireditev je odpovedana v celoti. Predsednik Šoum David Bohar je dejal, da so po dolgem razmisleku in posvetovanju z različnimi deležniki odločili, da prireditev odpovejo. "Energijo bomo usmerili v načrtovanje Lampiočnkov za drugo leto. Verjamemo, da se takrat vidimo v velikem številu," je še dejal. 

Obiskovalce, ki so že kupili karte, obveščajo, da lahko kupnino prejmejo nazaj na prodajnih mestih, kjer so kupili vstopnice - kavarni Štuk in prodajnih mestih Eventima. Prodali naj bi okoli pet tisoč vstopnic. 

Andrej Petelinšek
Andrej Petelinšek
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta