Kar 1000 novih delovnih priložnosti na Štajerskem

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
06.05.2024 10:25

Karierni sejem MojeDelo.com 23. maja, med 10. in 18. uro, prihaja v Maribor

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pogovori med delodajalci in kandidati
Arhiv Naročnika

Seznam uspešnih podjetij, ki se prijavljajo med razstavljavci na prihajajočem kariernem sejmu MojeDelo.com, so zveneča imena slovenskega gospodarstva. Med njimi gre omeniti Lek, d. d., Dravske elektrarne Maribor, d. o. o., Saubermacher Slovenija, d. o. o., Palfinger proizvodnja, d. o. o., Pivovarna Laško Union, d. o. o., Nova KBM, d. d., Pošta Slovenije, d. o. o., Puklavec family winers, d. o. o., in številni drugi. Seznam se vsak dan dopolnjuje, podjetjem pa je skupno: najti nove kadre!

Delodajalci z različnimi ugodnostmi vabijo nove zaposlene

Slovenski delodajalci intenzivno iščejo nove kadre, pri tem ponujajo dobre pogoje dela, več ravnotežja med delom in zasebnim časom in številne druge bonitete. Velik izziv je pridobiti mlade:

»Mlade generacije so izjemno tehnično podkovane, saj so odraščale z internetom, družbenimi omrežji in pametnimi napravami. Dobro so jim znani koncepti izgorelosti, časovne revščine in ekonomske negotovosti, zato od delodajalcev pričakujejo boljše plačilo, več zasebnega časa in krajši delovnik, fleksibilnost in družbeno odgovornost. Po drugi strani pa prinašajo tudi nove miselnosti in pristope k delu in so veliko bolj samozavestni pri izražanju svojih pričakovanj,« je pojasnila Nika Rakonjac, vodja marketinga Styria digital marketplaces, d. o. o.

Mladi obiskovalci
Arhiv Naročnika

Skrb za zaposlene z vlaganji v razvoj kadrov

Skrb za zaposlene skušajo pri podjetju Lek, d. d., pokazati tudi z vlaganji v njihov razvoj in drugimi spodbudami, kot so nagrade, različne ugodnosti in možnosti soustvarjanja nenehnih izboljšav v podjetju.

»V bližnji prihodnosti načrtujemo tudi dva večja vala zaposlovanja – naš nov visokotehnološki center za biofarmacevtsko proizvodnjo v Lendavi bo prinesel 300 novih delovnih mest, še 200 delovnih mest pa do leta 2026 načrtujemo v najsodobnejšem centru za razvoj podobnih bioloških zdravil v Ljubljani,« je še povedal Robert Ljoljo, predsednik uprave najuglednejšega delodajalca za leto 2023 Leka, d. d., in predsednik Sandoza Slovenija.

Iskali so tudi osebje zdravstvene nege
Arhiv Naročnika

Karierni sejem, kot ga še ni bilo

Na Kariernem sejmu MojeDelo.com se bodo iskalci zaposlitve osebno seznanili z delodajalci in primerjali pogoje dela med njimi. Lahko se bodo srečali s kadrovskimi strokovnjaki in jim dali v vpogled svoj CV. Spoznali bodo svoje prednosti pred drugimi kandidati ter pridobili nova znanja na uporabnih predavanjih.

Organizator sporoča: bodite med tistimi, ki bodo domov odšli z življenjsko priložnostjo!

Več informacij najdete tukaj.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.