Katera so vroča delovna mesta v Mariboru? Iščejo revizorja, sladoledarja, vzgojitelja ...

Tanja Fajnik Milakovič
07.04.2022 05:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Javni holding Maribor
Andrej Petelinšek

Bi bili revizor v Javnem holdingu?

Javni holding Maribor zaposli za nedoločen čas notranjega revizorja. Od kandidatov pričakujejo visokošolsko izobrazbo 2. stopnje, visokošolsko univerzitetno (prejšnja) ekonomske ali pravne smeri, licenco za preizkušenega notranjega revizorja, najmanj pet let delovnih izkušenj, aktivno znanje angleškega in nemškega jezika ter zahtevno računalniško znanje, poglobljeno znanje oz. poznavanje zakonodaje in predpisov s področja dela. Pa tudi komunikativnost, prijaznost, ustvarjalnost, sposobnost obvladovanja konfliktov, visoke etične in poslovne standarde ter standarde korporativnega upravljanja. Prijavo z življenjepisom pošljite do 13. aprila na e-naslov andreja.kofler@jhmb.si ali na poštni naslov Zagrebška cesta 30, 2000 Maribor.

Varuha potrebujejo v Polžu

Varstveno-delovni center Polž zaposli v Mariboru varuha. Zaposlitev je za določen čas šest mesecev. Pogoji so srednja strokovna ali srednja splošna izobrazba, tri mesece delovnih izkušenj, znanje slovenskega jezika in računalništva ter vozniški izpit B-kategorije. Zaželeno je poznavanje karakteristik oseb z motnjo v duševnem in telesnem razvoju. Delo boste opravljali pretežno v popoldanski izmeni in ponoči. Ob vikendih in praznikih je delo organizirano v izmenah (12 ur). Prijave pričakujejo do 12. aprila na e-naslovu vdc.polz@vdcpolz.si.

Delo za sladoledarja v Rogozi

Premium sladoledarna, Erdin Zenuni, s.p., zaposli za določen čas, obdobje 12 mesecev, sladoledarja za pripravo in izdelavo sladoleda po tradicionalnem postopku. Delali boste v dveh izmenah v Rogozi. Imeti morate srednjo strokovno ali srednjo splošno izobrazbo, delovne izkušnje niso pogoj. Način prijave: kandidati naj pokličejo za razgovor do 8. aprila Erdina Zenunija na telefonsko številko 070 726 858, naslov je Jurčičeva ulica 11, 2000 Maribor.

Bi bili vzgojitelj v mladinskem domu?

V Mladinskem domu Maribor imajo prosto delovno mesto za vzgojitelja. Zaposlitev je za določen čas eno leto. Vaše delo bo koordiniranje bivanja mladostnikov v stanovanju. Kandidati morajo imeti visokošolsko izobrazbo 2. stopnje, visokošolsko univerzitetno (prejšnja), dve leti izkušenj dela z otroki, znanje angleškega in slovenskega jezika, vozniški izpit in zahtevno računalniško znanje. Če bi vas delo vzgojitelja veselilo in izpolnjujete pogoje, pošljite prijavo do 9. aprila na e-naslov bojan.macuh@guest.arnes.si ali na poštni naslov Ulica Saše Deva 21, 2000 Maribor.

RTV Maribor
Andrej Petelinšek

RTV Slovenija išče odgovornega urednika v Mariboru

Radiotelevizija Slovenija v Mariboru zaposli odgovornega urednika regionalnega radijskega programa. Kandidat za odgovornega urednika mora izpolnjevati naslednje pogoje: državljanstvo Republike Slovenije, univerzitetna izobrazba, znanje slovenskega jezika, aktivno znanje najmanj enega svetovnega jezika (za narodnostne programe tudi aktivno znanje italijanščine oziroma madžarščine), najmanj pet let delovnih izkušenj z referencami o uspešnosti v kulturno-umetniški dejavnosti oziroma dejavnosti v množičnih občilih, poznavanje problematike RTV-dejavnosti, organizacijske in vodstvene sposobnosti, ne sme biti poslanec državnega zbora ali funkcionar katere izmed političnih strank, ne sme imeti lastniških deležev ali trajnih pogodbenih stikov s pravnimi osebami, ki poslovno sodelujejo z RTV Slovenija. Zaposlitev je za določen čas, za mandatno obdobje štirih let. Prijavo je treba poslati do 15. aprila na e-naslov zaposlitev@rtvslo.si ali poštni naslov Kolodvorska ulica 2, 1000 Ljubljana.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta