Poslovna konferenca PPL Povezani v prihodnost: Zakaj je ne smete zamuditi?

Mitja Sagaj Mitja Sagaj
26.10.2023 06:27

Uveljavljeni izbor Podravsko podjetje leta tudi letos, drugič zapored, nadgrajujemo s poslovno konferenco, ki bo z naslovom Povezani v prihodnost znova platforma za predstavitev obstoječih in prihodnjih trendov in tudi za mreženje

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Že lani smo v Mariboxu s sogovorniki naslavljali izzive in ponujali odgovore nanje.
Andrej Petelinšek

Maribor bo 23.novembra znova gostil ne le podelitev priznanj najboljšim podjetjem v Podravju v letu 2022, pač pa izbor Podravsko podjetje leta, ki tokrat poteka že osmič, znova dopolnjujemo tudi s poslovno konferenco, tokrat za naslovom Povezani v prihodnost. Ne le povezani v digitalno okolje, zavedamo se namreč, da lahko gospodarstvo uspe le, če je tudi sicer povezano, če združuje moči, išče sinergije in družno naslavlja izzive, s katerimi se sooča.

Zeleni prehod in digitalizacija sta v polnem zamahu, oskrbovalne verige znova kažejo določene ranljivosti, izziv, kako v podjetja privabiti ne le najboljše, pač pa talente na sploh, še nikoli ni bil večji. Kot bi vsi kadri nenadoma izpuhteli ... Zato bomo s strokovnjaki s kadrovskega področja iskali odgovore, kje iskati in kje najti ter tudi kako privabiti najboljše kadre.

Prepričani smo v moč povezovanja v regiji, zavedamo se, da bo trajnost odločala o uspehu podjetniških in poslovnih zgodb prihodnosti, ki jo bo treba jezditi na valu digitalizacije, obenem pa je uporabniška izkušnja še zmeraj tista, ki ob koncu dneva ustvari razliko. In kdor razmišlja o investicijah v podjetja, je morda prav zdaj primeren čas za to.

Želim na konferenco Povezani v prihodnost

Ne soočate se le vi z izzivi prihodnosti. Na poslovni konferenci Povezani v prihodnost boste spoznali posameznike s podobnimi izzivi. In strokovnjake, ki vam bodo pomagali iskati rešitve zanje. Poslovna konferenca Povezani v prihodnost prinaša odgovore na vprašanja o najboljših tehnologijah ta hip, tem, kje in kako si zagotoviti najboljše kadre, tem, kako se krepiti s čezmejnim povezovanjem v regiji, tem, kdo in kako bo v resnici zagotovil zeleni prehod, pomenu uporabniške izkušnje za vaš posel ter o najboljših priložnostih za investiranje v tem času. Spoznali boste trende, ki jim je treba slediti, če želite biti boljši od konkurence.

In - kar je najboljše - dostop do vsega naštetega si lahko zagotovite z brezplačno udeležbo na dogodku na tej povezavi.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta