Vroča delovna mesta v Mariboru in okolici: V Mariborski livarni potrebujejo tehnologa, na hipodromu hlevarja

Tanja Fajnik Milakovič Tanja Fajnik Milakovič
13.01.2022 02:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Mariborska livarna Maribor

Igor Napast

Potrebujejo tehnologa v kovačiji

Mariborska Livarna zaposli za nedoločen čas procesnega tehnologa v kovačiji. Kandidati morajo imeti srednjo strokovno šolo ali višješolsko izobrazbo iz metalurgije, strojništva in kovinarstva, tri leta delovnih izkušenj in vozniški izpit B-kategorije. Prijavo je treba poslati do 20. januarja na e-naslov bojana.marusko@mlm-mb.si ali poštni naslov Oreško nabrežje 9, 2000 Maribor. Več o tem, kaj bodo vaše delovne naloge, najdete na spletni strani zavoda za zaposlovanje. V Mariborski Livarni imajo prosto delovno mesto tudi za obdelovalca kovin.

Vas veseli delo cvetličarja?

V Cvetličarni Zvonček zaposlijo za nedoločen čas cvetličarja. Od kandidatov pričakujejo srednjo poklicno šolo, dobro znanje slovenskega jezika in osnovno računalniško znanje. Delovne izkušnje so zaželene, niso pa pogoj. Delali boste v cvetličarni, po potrebi tudi na terenu. Če vas delo zanima, pošljite vlogo z življenjepisom do 21. januarja na e-naslov info@zvoncek.net. Podrobnejše informacije najdete na spletni strani.

Imate radi pse in mačke?

Podjetje Anima Pet, ki se ukvarja z uvozom in distribucijo vrhunskih izdelkov za pse in mačke, zaposli prodajnega specialista. Iščejo odgovorno, dinamično, komunikativno in podjetno osebo z odličnimi prodajnimi in komunikacijskimi veščinami, ki bo prilagodljiva glede delovnega časa in pripravljena na terensko delo. Od kandidatov pričakujejo tri leta delovnih izkušenj, vozniško dovoljenje B-kategorije, dobro poznavanje MS Office - posebno Excela. Prednost pri izbiri bodo imeli kandidati s poznavanjem trga in izkušnjami v industriji prehranskih izdelkov za male živali. Ponujajo varen službeni avto, prenosni računalnik in telefon, konkurenčno osnovno plačo in stimulativni variabilni del ter možnost zaposlitve za nedoločen čas. Spremno pismo z življenjepisom pošljite na darja.lah@animapet.si do 9. februarja. Več informacij na spletnem zaposlitvenem portalu Optius.

Delavska hranilnica zaposli pripravnika

Delavska hranilnica v Mariboru zaposli pripravnika - bančnega svetovalca. Kandidati morajo imeti vsaj VI. stopnjo izobrazbe ekonomske smeri, delovne izkušnje so pa prednost. Pogoj je dobro znanje angleškega jezika in računalništva, od kandidatov pričakujejo tudi odlično pisno in ustno izražanje v slovenskem jeziku, natančnost in zanesljivost. Z izbranim kandidatom (m/ž) bodo sklenili delovno razmerje za določen čas za čas pripravništva, z možnostjo podaljšanja v nedoločen čas. Če se prepoznate v zgornjem opisu, pošljite prijavo z življenjepisom do vključno 31. januarja na elektronski naslov kadrovska@delavska-hranilnica.si ter v polju zadeva pripišite Razpis - pripravnik (bančni svetovalec) M/Ž v PE Maribor. Podrobnejše informacije o tem, kaj boste delali, najdete na spletni strani zaposlitvenega portala MojeDelo.

Bi delali na hipodromu?

Konjeniški center Hipodrom Kamnica v Mariboru za nedoločen čas zaposli oskrbnika živali, hlevarja. Imeti morate osnovnošolsko izobrazbo, dve leti delovnih izkušenj in vozniški izpit. Delali boste v dveh izmenah. Poleg skrbi za konje bodo vaše delovne naloge tudi čiščenje, vzdrževanje, urejanje hleva in skrb za pripravo jahalnih prostorov za trening ter razgibanje in priprava tekmovališča. Skrbeli boste tudi za posestvo. Prijave sprejemajo do 1. februarja na e-naslovu info@hipodrom-kamnica.si ali poštnem naslovu Vrbanska cesta 71, 2351 Kamnica. Več informacij o prostem delovnem mestu najdete tukaj.

Hipodrom Kamnica

Igor Napast
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta